Referenties

Al na één maand kan ik zeggen dat Ruth een geweldige gastmoeder is voor mijn zoontje Gijs. Gijs is een sociaal en ondernemend ventje dat graag uitgedaagd wordt.

Ruth biedt hem precies wat hij nodig heeft. Ze is betrokken en vrolijk en ze heeft een fijn, licht huis vol speelgoed dat precies is afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Ze speelt met ze, zingt met ze, leest met ze en gaat met ze naar buiten.

In het schriftje dat ze voor Gijs heeft gemaakt, kan ik altijd lezen wat ze hebben gedaan. Nu leuk voor mij, later leuk voor Gijs!

Wat ook fijn is aan Ruth:

Ruth is enkele jaren werkzaam geweest op onze school voor slechthorende leerlingen.
Zij startte op onze school als onderwijsassistent in de kleutergroep en ondersteunde de groepsleerkracht in het onderwijsproces en leer aanbod.
Na een inwerkperiode hebben wij Ruth gevraagd of zij de verantwoordelijkheid wilde nemen voor onze peutergroep met leerlingen van 2 1/2 tot 4 jaar.

Wij kennen Ruth Welle nu vier en een half jaar. Zij werkte op de babygroep van het kinderdagverblijf waar wij onze oudste zoon voor het eerst heen brachten. Vanaf het begin hebben we veel vertrouwen in haar gehad.

Ze was zeer betrokken bij de kindjes en hun ontwikkeling, en gedetailleerd in haar observeringen, en communiceerde dat heel goed en prettig met de ouders. Ook toen onze oudste zoon erg ziek was, heeft ze veel betrokkenheid getoond en met ons meegedacht.